VPN Intimitat o amagatall

VPN vol dir Virtual Private Network , Xarxa Virtual Privada, no es cap novetat, ja fa molt temps que existeixen, implementen una xarxa d’ordinadors sobre l’estructura d’internet obrint una tub (canal de comunicació) amb la particularitat de que el tràfic d’informació que circula per aquest tub esta codificat, les fans servir pràcticament totes les empreses que volen connectar els ordinadors de diferents seus distribuïdes per tot el mon amb la seva xarxa local.
Doncs ara s’està posant de moda entre els usuaris d’internet, va començar a Suècia on l’estat va prohibir el P2P (The Pirate Bay) els internautes s’han donat d’alta a empreses (Ipredator) que ofereixen VPN (amb sortida a internet amb la IP del usuari camuflada) i així amaguen el seu tràfic de connexió i els llocs que visiten als estranys (operadors, policia, etc.) poden accedir a els servidors P2P sense ser identificats.
A Espanya hi ha una empresa que esta oferint aquest serveis TuVPN i t’ofereixen intimitat i confidencialitat de la teva IP i el teu tràfic.
També hi ha una opció gratuïta TOR




Per saber-ne més
2 Responses
  1. Albert Llado Says:

    Jo utilitzo PureVPN des de fa anys. Entre altres coses, em permet utilitzar serveis que només s'ofereixen a IPs de determinats països.


  2. molt interessant Albert, es nota pèrdua de velocitat en la conexió?